Setmanari d'informació local - 138 anys

Convocat el XI Congrés de Noves Generacions del PP de les Balears

12539

Noves Generacions (NNGG) del PP de les Balears ha convocat, a través de la seva Junta Directiva Regional, la celebració del seu XI Congrés Regional, que es durà a terme el proper 23 de setembre a Palma.

Segons han explicat en una nota informativa, en aquest Congrés es triarà el nou president i secretari general, càrrecs ostentats durant els últims anys per Andrés Ferrer i Pedro Álvarez respectivament. Així mateix, la Junta Directiva ha aprovat el Reglament del Congrés que, entre altres coses, estableix un mínim de 60 avals vàlids per poder optar a la presidència de NNGG i determina com se celebrarà la jornada.

Els afiliats de NNGG Balears podran implicar-se al debat i a l’aprovació de les ponències d'estatuts i política, aprovar o censurar l'informe de gestió de l'executiva sortint i participar de forma activa en l'elecció del futur de la formació juvenil.

El secretari general, Pedro Álvarez, ha afirmat que per a l'executiva sortint «acaba una etapa carregada d'il·lusió i projectes, en la qual s'han comès nombrosos encerts i errors i que ha suposat un repte apassionant carregat de vocació i aprenentatge». Igualment, ha afegit que «el projecte que es configuri a partir del 23 de setembre ha de comptar amb tots per aconseguir recuperar la il·lusió dels joves illencs i retornar el PP al Consolat de Mar».

Poc abans de concloure la Junta Directiva el secretari general ha agraït la implicació de tots els militants de l'organització i ha fet una crida a la participació activa al XI Congrés, «amb la mirada fixa en el joc net, el debat sa i l'impuls de propostes valentes i d'interès general, que reivindiquin NNGG com la principal organització juvenil de Balears».

NNGG ha aprovat la proposta del Comitè Organitzador del Congrés (COC), integrat per Sergio Rodríguez (Palma), president; Carmen Cañellas (Marratxí), secretària; i Joan Carrasco (Ciutadella), Daniel Marí (Santa Eulària des Riu) i Miguel González (Inca), com a vocals. També s'han aprovat la ponència política 'Joves, endavant?', que serà impulsada per Tania Marí (Sant Joan de Labritja), juntament amb Cati Porsell (Andratx) i José Manuel Caro (Palma) i la ponència de 'Estatuts', redactada i coordinada per Toni Ferragut (Biniali), Xim Todo (Maó) i Lourdes Roca (Palma).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.