Setmanari d'informació local - 138 anys

GOB: «S’incompleix el compromís de ruptura amb les velles polítiques»

11513

El GOB ha considerat «una vergonya» i «inadmissible» que el PSIB, Podem i MÉS «siguin tan incoherents» i avalin el projecte «destructor» del desdoblament de Campos, que s’ha aprovat al Consell per unanimitat. Des de l'entitat ecologista han criticat que amb aquest programa «s'incompleix el compromís de ruptura amb les velles polítiques» i han instat al fet que no es construeixin més carreteres.

«Amb les modificacions es continua donant resposta a una manera d'entendre la mobilitat a Mallorca que segueix sacrificant territori per infraestructures pensades per donar resposta al parc de vehicles que envaeixen les carreteres, especialment els mesos d'estiu», han lamentat. Així mateix, han exposat que el 
GOB va presentar al·legacions al projecte presentat pel PP en el qual es demanava la retirada del projecte i ho motivava a partir dels impactes que generaria aquesta infraestructura.

«Ara el Consell diu que ha acceptat les nostres al·legacions perquè ha intentat minimitzar els impactes que nosaltres denunciàvem obviant que la nostra principal petició era la retirada del projecte», han criticat. Del projecte actual, han manifestat, no hi ha hagut possibilitat de presentar al·legacions, a pesar que des de l'entitat demanar
en una reunió per conèixer el projecte, «que no va ser mostrat i que no hem pogut estudiar perquè no hem tengut còpia ni s'ha exposat públicament».

«El projecte Llucmajor-Campos implica reprendre un projecte polèmic que fa quinze anys va generar una important oposició i mobilització social. A més el traçat proposat continua implicant greus impactes i un elevat consum de territori», han dit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.