Setmanari d'informació local - 138 anys

Durán anuncia la seva candidatura per presidir el PP de Palma

11078

La portaveu del PP a Cort, Margalida Durán, ha anunciat aquest dijous que presentarà la seva candidatura per presidir el PP de Palma de cara al Congrés local que celebrarà el partit el 21 i 22 de juliol, atès que compta amb «il·lusió, ganes, model, projecte i equip».

Així mateix, Durán ha assegurat que no es tracta d'un projecte personalista sinó que és «un projecte col·lectiu, obert, integrador i nou». En aquest sentit, ha insistit que no es tracta d'una simple renovació del partit.

Per fer aquest pas, la portaveu del PP de Palma ha explicat que es basa en l'experiència prèvia. «Duc més de dos anys treballant tant des del grup municipal com des del partit, barri a barri, i he anat a totes les juntes de districte del PP», ha exposat. Per aquest motiu, ha assegurat que coneix els afiliats i el que ells volen, «una relació més estreta, més diferenciada i que sàpiguen que tenen el partit al costat».

Altres candidatures

Davant la possibilitat que es presentin més candidatures, Durán ha manifestat que li agradaria que «tothom es pogués sentir identificat amb la seva i que poguessin veure reflectida qualsevol idea. Si no estam units no anirà bé», ha afegit.

A partir del 28 de juny, dia en què es tanca el termini per presentar candidatures, la portaveu del PP a Palma ha explicat que presentarà el seu programa i compromisos. «No serà un projecte de paraules i de quedar bé, sinó de fet», ha afirmat l'edil.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.