Setmanari d'informació local - 138 anys

Les seccions del GOB faran feina juntes en temes de dimensió interinsular

11046

Les diferents seccions insulars del GOB s'han reunit aquest cap de setmana a l'illa d'Eivissa per a la celebració de la Junta Directiva interinsular de l'any 2017. Aquesta trobada se celebra anualment de forma rotatòria a les diferents illes.

Al llarg de dos dies de feina s'ha constatat la «preocupació» a totes les seccions insulars «per l'increment de la massificació a les diferents illes i les problemàtiques ambientals i socials que se'n deriven». Entre els principals temes tractats pels representants del GOB Mallorca, GOB Menorca i GEN-GOB Eivissa destaquen l'estat de conservació de la posidònia oceànica i l'impacte del «Decret de protecció de la mateixa que esperem sigui aprovat el mes aviat possible». També «la manca d'una estratègia de bioseguretat que provoca problemes importants com l'arribada de la Xylella o els problemes derivats per l'entrada de les serps a les oliveres destinades a jardineria».

Entre la resta de temes analitzats al llarg de la trobada dels membres del GOB destaquen la «preocupació pel canvi climàtic i la necessitat de treballar per modificar el model energètic de les Illes Balears» per tal de garantir la nostra sostenibilitat, així com la voluntat de treballar a totes les illes per al control de l'ús del domini públic i la seva recuperació. «Entre els acords presos volem destacar que les diferents seccions ens hem compromès a treballar de forma conjunta i coordinada en aquells temes que més clarament tenen una dimensió interinsular com els anteriorment assenyalats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.