Setmanari d'informació local - 138 anys

Càrrecs per a tothom: Biel Company nomena 12 vicepresidents i 11 adjunts a presidència

10554

La Junta Directiva autonòmica del Partit Popular ha aprovat la composició de l'organigrama de la nova direcció del PP que comptarà amb 11 adjunts a la presidència i 12 vicepresidents executius.

L'estructura aprovada a proposta del president Biel Company, passa per la creació de tres vicepresidències executives, segons ha indicat la formació en un comunicat.

En aquest sentit, Llorenc Galmés serà vicepresident de Comunicació; Pere Rotger, vicepresident de Relacions Internes; i Jaume Ferriol, vicepresident d'Organització Territorial.

Mentre que la resta de vicepresidents executius són Jaume Bauçà, José Manuel Ruiz, Joan Jaume, Margalida Prohens, Onofre Ferrer, Rafael Torres, Marga Serra, Vicenç Marí i Lluís Camps. A aquests s'uneixen els vicepresidents territorials i la presidenta de la junta de Palma.

A més, es nomena com a adjunts a la presidència a Maria Salom, Martí Sansaloni, Miquel Ramis, Miquel Vidal, Núria Riera, Cati Soler, Sebastià Frau, Mauricio Rovira, Rosa Estaràs, Sebastià Sagreras i Jaime Olascoaga.

En una segona línia apareixen el secretari general, Toni Fuster, el coordinador general, Toni Mulet, i els sotssecretaris generals Miquel Jerez, Simón Gornés, Rosa Tarragó, Marga Ginard i Antònia Sunyer.

A més es creen altres cinc sotssecretaries generals executives. Aquestes són la d'Estudis i Programes amb Antoni Costa al capdavant; Organització, amb Estefanía Gonzalvo; Acció Política, amb Sion Pons; Relacions Institucionals, amb Vicenç Roig i Comissions de Treball, amb Joan Antoni Ramonell.

Comissions de treball

També s'augmenten les comissions de treball del partit, que passen de les actuals set a 14, amb l'objectiu de delimitar al màxim l'objecte de les mateixes i fer-les més efectives i útils.

Es tracta d'Igualtat, presidida per Bel Llinás; Economia i Treball, presidida per Maria Antonia Sansó; Serveis Socials, amb Catalina Cirer al capdavant; Sanitat, amb Miquel Tomás; Agricultura, Caça i Pesca, amb Julià Mir com a president; Turisme, amb Salomé Cabrera; Comerç, Indústria i Energia, presidida per Pep Lluis Sastre; Gent Gran, amb Francisca Bennàssar; Esports, presidida Joan Antoni Ramonell; Cultura, amb Catalina Sureda; Educació, amb Mercès Celeste; Funció Pública, amb Xisco Martorell; Mobilitat, amb Salvador Llosa; Medi ambient i Ordenació del Terrritorio, per Virtuts Marí; i Finançament, Hisenda i Pressupostos, per Antoni Camps.

Segons ha explicat el president autonòmic al final de la Junta, «es tracta d'un equip que combina joventut i experiència, amb una presència important de dones i que ha de conduir al partit a la millor situació possible per afrontar les properes eleccions autonòmiques i municipals amb les màximes opcions de victòria».

Igualment, Company ha volgut destacar que en el nou organigrama del PP s'integren totes les sensibilitats del partit «perquè necessitam sumar entre tots per ser més forts i aconseguir l'objectiu que ens hem marcat en 2019».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.