Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP no descarta donar suport a Hila «perquè Palma no es mereix un batle sota sospita»

10018

La portaveu del PP a l'Ajuntament, Margalida Durán, ha assegurat que el seu partit no descarta «cap acció», fins i tot donar suport a la continuïtat de l'actual batle José Hila, perquè «Palma no es mereix un batle sota sospita», en referència al futur mandat d'Antoni Noguera (MÉS per Palma).

«Ens reservam donar suport a un altre batle, Noguera no pot ser batle al juliol», ha dit Durán durant una roda de premsa acompanyada de la portaveu del Grup Parlamentari Popular, Margalida Prohens, qui ha declarat que «si la directriu política de contractar Jaume Garau no sortia de Biel Barceló, potser sortia o de David Abril o de Bel Busquets».

La portaveu municipal ha indicat que no poden descartar la possibilitat de donar suport a Hila però «de moment no hi ha res tancat». No obstant, ha lamentat que Hila no s'hagi pronunciat davant «fets molt greus».

Duran també ha assenyalat que el PP ha pogut accedir a l'expedient de la contractació a una empresa de Garau des de l'àrea d'Urbanisme, si bé no disposen d'una còpia. Segons ha explicat, al setembre es va enviar un correu electrònic a tres empreses, dues d'elles de Garau -Regioplus i CPC- i la tercera era una empresa del País Basc que aquest mateix dia va rebutjar presentar una oferta.

«És a dir, només quedava Garau o Garau», ha censurat Duran, qui ha denunciat que «sembla un vestit fet a mida» perquè una de les dues empreses de Garau va presentar una oferta notablement inferior a l'altra a més d'un projecte de set pàgines . 

«Puc ser innocent en moltes coses, però crec ben poc en aquestes casualitats. Que Noguera no sabés que les dues empreses eren de Garau no s'aguanta per cap costat», ha afegit Durán.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.