Setmanari d'informació local - 138 anys

GOB: «Es Trenc, sa Ràpita i la platja d'Alcúdia són algunes de les platges on l'incompliment és sistemàtic i consentit»

9322

El GOB adverteix que moltes instal·lacions de temporada a les platges no compleixen la normativa. «L’any passat per aquest temps ja varem comunicar a la Direcció General d’Ordenació del Territori de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, i a la Demarcació de Costes de les Illes Balears sobre que en els plànols de distribució de les ocupacions i instal·lacions de temporada de les Illes Balears que elabora la Direcció General d’Ordenació del Territori no sempre compleixen les normatives pels quals s’han de regir».

Per aquest motiu, el GOB va sol·licitar a la Direcció General d’Ordenació del Territori del Govern de les Illes Balears la revisió dels plànols de distribució d’instal·lacions de serveis de temporada del litoral de les Illes Balears i a la Demarcació de Costes de les Illes Balears que no autoritzi ocupacions, instal·lacions i activitats disconformes amb la Llei de Costes i el seu Reglament. Es feia referència a la instal·lació i ubicació dels quioscs, tarimes sobre la platja per a terrasses per a ocupació de taules i cadires destinades a establiments de bar i restauració situats fora de les platges i del dpmt, centres de massatges, ocupacions en la zona de servitud de trànsit i altres activitats i ocupacions disconformes amb la legislació i normatives vigents.

Incompliment total dels quioscs a es Trenc, sa Ràpita i la platja d'Alcúdia

Després d’un any, el GOB vol posar de manifest que la situació és pràcticament la mateixa. «Podem observar com a les platges d’es Trenc i sa Ràpita hi ha planificats i autoritzats en els plànols d’Instal·lacions de Temporada 6 quioscs que incompleixen la normativa de costes per a aquests tipus d’instal·lacions».

Per això el GOB ha sol·licitat, igual com l'any passat, a la Direcció General d’Ordenació del Territori del Govern de les illes Balears, la revisió dels plànols de distribució d’instal·lacions de serveis de temporada del litoral de les Illes Balears i  a la Demarcació de Costes de les Illes Balears que no autoritzi ocupacions, instal·lacions i activitats disconforme amb la Llei de Costes i el seu Reglament.

Visor dels Plànols d’Instal·lacions de Temporada de la Direcció General d’Ordenació del Territori http://dgoterri.caib.es/www/visualitzador_costes_i_litoral/

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.