Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Menorca abandona el Govern

9216

L'Assemblea de MÉS per Menorca ha decidit abandonar el Govern. Maite Salord ha comunicat a la Presidenta del Govern, Francina Armengol, que tots els militants de la formació menorquina deixaran els seus càrrecs. Igualment ha assegurat que mantendràn el suport al Govern de manera externa. 

MÉS per Menorca ha explicat que «no comparteix com s'ha gestionat la crisi» encetada arran de que s'hagi fet públic que l'empresa del coordinador de la campanya de MÉS per Mallorca a les eleccions autonòmiques hagui fet diversos informes per diverses conselleries del Govern.

La sortida de MÉS per Menorca del Govern afecta a tres càrrecs més; a part de l'exconsellera de Transparència, Ruth Mateu, de l’Executiu: Marta Fuxá, directora general de Política Lingüística; Jaume Gomila, director general de Cultura i Mar Rescalvo, gerent de l’Orquestra Simfònica.

El coordinador de la coalició, Miquel Àngel Maria, ha assenyalat que la decisió s'ha pres per les «contínues deslleialtats» del Govern cap a MÉS per Menorca. «El d'avui ha estat la gota que ha omplit el tassó», ha indicat Maria, qui ha subratllat que la formació menorquina s'ha sentit «menyspreada» per l'Executiu. 

«Ens han tractat com si fóssim la el sector dèbil quan nosaltres sempre hem estat lleials al Govern, fins i tot en decisions que ens costava compartir com, per exemple, el canvi de president del Parlament», ha assegurat. El coordinador de Més per Menorca ha lamentat que avui mateix se'ls ha comunicat que «o dimitia la consellera Mateu o la cessaven, sense donar-nos opció a reunir-nos com a formació política per abordar la qüestió».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.