Setmanari d'informació local - 138 anys

Bauzá en el seu primer acte de campanya amb Aguiló: «Només units aconseguirem governar a Balears»

8320
Bauzá i Aguiló en un acte de campanya a Manacor. | PP

El candidat a la presidència del Partit Popular José Ramón Bauzá ha apel·lat aquest divendres a la unitat en el què ha estat el seu primer acte de campanya amb l'exdiputada del PP Aina Aguió, celebrat a la seu del partit de Manacor.

Bauzá ha insistit en el caràcter transversal de la seva candidatura, l'única que ha sumat suports, segons ha assenyalat en un comunicat. Així doncs, el candidat a la presidència del PP ha assegurat que integrarà als membres de les altres candidatures després del congrés regional que se celebrarà els dies 25 i 26 de març.

«Jo sí integraré, ja ho vaig fer amb Carlos Delgado i ho faré ara perquè no vull un partit fracturat. Uns altres diuen que no, que van per lliure. Solament amb la integració mantindrem un PP fort i unit que sigui una alternativa real per tornar a governar les Illes», ha manifestat.

Renuncia a governar

En aquest sentit, Bauzá ha criticat que Company hagi manifestat que no integrarà, la qual cosa para ell, significa «renunciar a governar». Sobre aquest tema, Aguiló ha afirmat que l'única forma de fer al PP «el partit gran i fort que ha de ser», és mitjançant la «proximitat», la «unió» i «treballant al costat dels afiliats».

«He estat diputada i ocupava poc la cadira perquè volia i vull estar amb l'afiliat. Això us ho diran tots, si bé nosaltres no apareixem solament per demanar el vot, jo mai ho he fet. És un treball conjunt i continuat. No us deixarem sols», ha afegit.

D'altra banda Bauzá ha defensat de nou el model democràtic del proper congrés basat en un afiliat, un vot. També ha recordat els successos violents que van esdevenir a Manacor al maig de 2012, quan una cacerolada de protesta li va esperar enfront de la seu del PP de Manacor, i que va acabar amb un policia ferit.

Llibertat educativa

Referent a això, ha manifestat: «Us sembla que jo era prepotent i que anava provocant a la gent com ara diuen alguns? Sabeu per què portava escorta, per què m'acompanyava la Guàrdia Civil?».

«Perquè tenia un compromís que complir, que era el de tots, el del partit, el compromís que emanava de les bases. Al nostre programa havíem de defensar la llibertat a l'educació», ha prosseguit. «Si ens acoquinem i no defensem l'acordat, la qual cosa són els nostres principis, què farem, quedar bé amb tothom i perdre la nostra ideologia?», ha finalitzat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.