Setmanari d'informació local - 138 anys

Company (PP): «No m'importa que alguns, de manera intencionada, em titllin de nacionalista o catalanista perquè no ho sóc»

8118
Company durant la presentació de la seva precandidatura a liderar el PP balear. | PP

El diputat del Partit Popular de les Illes Balears, Biel Company, ha presentat aquest divendres  públicament la seva precandidatura a la presidència del partit. Ha estat en un acte a l'hotel Palas Atenea de Palma en què s'hi han donat cita per donar-li suport més de 150 afiliats de les juntes de Palma, Calvià, Andratx i la part forana. A més, ha estat nombrosa l'assistència per part dels joves de NNGG.  

Durant el seu discurs davant els presents, Company ha incidit que el Partit Popular «ha de ser un partit obert a les bases, que fomenti la seva participació i el diàleg. Un partit en què l'intercanvi d'idees i les diferències siguin la font de debat, mai d'hostilitat o d'enfrontament».  

En aquest sentit, el precandidat destaca que vol «un partit transparent, que aposti per la regeneració, amb persones honestes i amb vocació de servei. Només així podrem tornar a la societat la confiança en els polítics».

Amb tot, Company ha recalcat que «el Partit Popular és l'únic partit amb capacitat d'actuar de dic de contenció de les polítiques populistes dels que ens governen a les Balears; obsessionats en revisar-ho tot per simple interès ideològic o partidista. Davant els excessos dels partits d'esquerra, el PP és l'única opció capaç d'aglutinar l'electorat moderat que és on es reconeix la major part de la societat».

Discurs bilingüe

En el transcurs del seu discurs bilingüe, Company ha volgut remarcar que «no m'importa que alguns, de manera intencionada, em titllin de nacionalista o catalanista perquè no ho sóc. No m'afecta». El precandidat incideix que «som espanyol, nascut a Mallorca i presumeixo orgullós de ser de les Illes Balears».

Un altre dels punts destacats en el discurs de l’exconseller en l’etapa de Bauzá ha estat el de la tolerància zero a la corrupció a la qual s'ha referit al·ludint a que «davant els corruptes no ens pot tremolar el pols. Actuaré amb contundència ens qualsevol cas de males pràctiques en la gestió pública tot i que també amb el respecte necessari a la presumpció d'innocència que empara a tota persona que es pugui veure implicada en un procés judicial».

Biel Company ha conclòs la seva intervenció manifestant el seu desig que «el procés fins al Congrés Regional dels dies 25 i 26 de març estigui marcat per un debat sa de propostes del Partit Popular de les Illes Balears. Un partit del qual tots els seus afiliats poden sentir-se orgullosos».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.