Setmanari d'informació local - 138 anys

120 militants de Balears al congrés estatal del PP

7938

El PP de Balears està representat per unes 120 persones en el 18è Congrés del partit, que se celebra entre aquest divendres i el diumenge a Madrid.

La majoria de l'expedició balear, amb el president Miquel Vidal al capdavant, ha viatjat aquest mateix divendres a Madrid per participar en una cita en la qual es definiran les línies polítiques del partit en els propers anys i es reelegirà a Mariano Rajoy com a president.

El gruix de la delegació balear el componen els 84 compromissaris dels 3.128 que participaran al Congrés, al debat de les ponències i en la votació del president del partit. També tendran una participació activa el president Miquel Vidal, ponent en la ponència sobre Educació, Innovació i Cultura, i la portaveu parlamentària de el PP balear, Margalida Prohens, qui farà part de la Mesa del Congrés.

Dels 84 compromissaris que participen al Congrés en representació del PP balear, 64 són electius i van ser triats el passat 16 de desembre. Els 20 restants són nats i corresponen als diputats i senadors nacionals, els diputats europeus, president 'regional' i insulars, portaveu del Parlament autonòmic, secretari general, dos membres de NNGG, a més de Maria Salom, membre per dret de la Junta Directiva estatal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.