Setmanari d'informació local - 138 anys

Company: «En el PP ens sentim orgullosos de la llengua pròpia de Balears»

7108

El diputat del PP balear i possible candidat a la presidència del partit al proper Congrés Regional, Biel Company, ha escrit una carta oberta al seu perfil de Facebook en la qual desitja que aquest serveixi per «construir un PP balear fort, unit, amb un projecte durador, que torni a il·lusionar a la majoria de la societat».

Segons escriu, «els resultats de les eleccions nacionals (generals)» permeten constatar que mantenen «el lideratge electoral» a Balears. «Però el suport obtingut, símptoma de la nostra recuperació després de la decepció que va suposar el resultat de les autonòmiques i municipals de 2015, ha d'incrementar-se de forma notable si el PP vol tornar a governar les principals institucions de Balears el 2019», argumenta.

D'aquesta manera, explica que al Congrés Regional, hauran de perfilar-se les propostes i triar a les persones sobre les quals pivotarà el projecte del PP balear durant els propers anys. «Serà el moment de confrontar idees, debatre, fer aportacions i, en definitiva, definir el full de ruta del partit per al futur immediat però, sobretot, per al futur a mitjà i llarg termini», diu.

«Per recuperar aquest espai i tornar a comptar amb el suport majoritari de la societat», diu Company, «el PP balear ha de ser el partit de referència, un partit moderat, liberal, constitucionalista, un partit que defensi els interessos dels ciutadans de Balears en el marc de l'Espanya constitucional i de les autonomies».
«Cap altre partit ens pot donar lliçons»

Així, assenyala que entre tots han de «transmetre» el seu «missatge a la resta de la societat, amb senzillesa i humilitat», però «també amb contundència i deixant ben clar», i «a la vista està», que cap altre partit pot donar-los «lliçons de democràcia i llibertat».

En referència a l'idioma, Company assegura que en el PP «se senten orgullosos com el que més de la llengua pròpia» de Balears i, «sense posar en dubte la unitat de la mateixa», defensen «els seus enriquidors localismes i variants, com a símptoma del seu arrelament entre la societat i de la identitat d'un poble».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.