Setmanari d'informació local - 138 anys

El retorn de Carlos Delgado: «El candidat del PP de Balears hauria de ser triat en primàries»

Un dels referents del PP més ultraespanyolista i exconseller de Turisme del Govern Bauzá, Carlos Delgado, ha tornat a la palestra pública a través d'una entrevista a la ràdio fundada per Federico Jiménez Losantos, EsRàdio.
«Esper que qualque dia es valori Jose Ramon Bauzá com mereix. Ha de ser un actiu important en el PP de Balears» va declarar en una entrevista en la qual també va anunciar que si bé no volr tornar a la política professional, sí que es planteja torna a la política municipal de Calvià.

Pel que fa a la seva opinió sobre els actuals governants, Delgado declarà que: «Els governants de Balears no estan preparats per als seus càrrecs, a la vista de tots està. Si fiques a un antisistema a gestionar la principal indústria de Balears, probablement se l'acabi carregant» i afegí: «Al Govern de Francina Armengol li pos un zero. No ha estat capaç de guanyar unes eleccions».

Pel que fa a la seva obsessió de sempre, Delgado afirmà «Em fa pena que molts companys del PP no defensin les llibertats lingüístiques en una comunitat bilingüe». I precisament, parlant de companys de partit explic+a que «José María Rodríguez, i alguns altres, haurien d'haver-se'n anat del PP fa temps» i també que «Si Jaime Martinez es presenta a dirigir el partit, té el meu suport».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.