Setmanari d'informació local - 138 anys

La 'Pepito Grillo' del PP Ana Maria Aguiló castigada els propers deu anys

4894

L'exdiputada del Partit Popular i militant de l'espanyolisme més extrem Ana Maria Aguiló, continua sumant sancions dels seus antics companys de militància. Ara suma altres cinc anys de càstig als cinc anys i deu mesos de suspensió de militància del partit que se li havien imposat anteriorment. La sanció, en aquesta ocasió, es deu a el ‘cas Pepito Grillo’ un compte de Twitter creat amb aquest pseudònim i que en el PP asseguren que era la pròpia Aguiló.

Tot va esclatar quan Aguiló va utilitzar l'aplicació mòbil Runtastic després de practicar ‘running’ durant una mica més de cinc quilòmetres. La poca perícia de l'exdiputada a l'hora de manejar la tecnòlogia la va deixar al descobert, ja que l'aplicació es va vincular al compte de twitter @Pepitog84858548, amb la seva identitat real. Així es va destapar que aquest compte, molt crític amb els actuals dirigents del PP, era, en realitat un alter ego de la diputada conservadora.

Ana María Aguiló, camuflada com a @Pepitog84838548, va emetre fortes crítiques contra companys del seu partit, com Marga Prohens, Álvaro Gijón i Andres Ferrer, i va difondre una enquesta que la situava a ella mateixa com la candidata ideal per prendre el relleu generacional al capdavant del PP de Palma.

Aquestes són algunes de les piulades de Aguiló-Pepito Grillo:

@memoriademallorca pedía expulsión @ppbalears@AnaMariaAguilo pero PP apoya a Ana y se suma manifestación@PPopular

@MargaProhens debería explicarse mejor @agijonc no salir foto, saben que pte @popularespalma está imputado,@PPopular

@PPopular problema: @AnaMariaAguilo quiere renovar formas gestión @popularespalma e implicar a todos los afiliados

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.