Setmanari d'informació local - 138 anys

'Mallorca Sense Sang' denuncia la presència de menors aquest dijous a la plaça de toros de Palma

4824

El portaveu de 'Mallorca Sense Sang' ha lamentat, novament, l'entrada de menors a la correguda de toros del passat dijous a Palma i critica que «no es va impedir la correguda» malgrat tenir les eines per a poder fer-ho. Així mateix, critica com a «desmesurat» el desplegament policial per controlar la protesta antitaurina i ha assegurat que «els que incompleixen les lleis són els que estan dins la plaça».

D'aquesta manera, un cop més, s'han vist menors entrant a la plaça de toros de Palma per presenciar «un espectacle de tortura i mort per diversió». Però «aquesta no és l'única normativa que passen per alt els taurins», ha apuntat, Mallorca Sense Sang lamenta que els taurins poden incomplir tot tipus de lleis sense haver d'assumir cap tipus de conseqüència.

«Incompleixen la normativa sobre l'entrada de menors a les places de toros (quan està totalment prohibida a Balears); incompleixen la normativa sobre publicitat, col·locant cartells de festes taurines on està prohibit; incompleixen el reglament taurí sobre mesures de seguretat de la plaça i incompleixen la normativa sobre els edificis catalogats com a Patrimoni i no passa absolutament res, excepte sancions econòmiques», lamenta Amengual.

Finalment, 'Mallorca Sense Sang' critica que no es prenguin mesures dràstiques contra aquest tipus d'accions greus i reiterades per part d'alguns taurins i demana que es sancioni durament a Jorge Campos Asensi, President de la Fundación Nacional Círculo Balear, per la seva contínua provocació i incompliment de la llei que prohibeix l'entrada de menors a la plaça de toros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.