Setmanari d'informació local - 138 anys

El president del PP de Balears cobra 83.000€ i diu «Un cambrer o una dona de la neteja guanya més»

4818

El president del PP de Balears, Miquel Vidal, va justificar aquest dijous el seu sou de 80.000 euros anuals perquè, va assegurar, no hi ha «ningú que faci una feina de tantes hores per tant pocs doblers».

El dirigent conservador va reaccionar així davant una informació publicada per un diari madrileny, en relació al sobresou de 28.000 euros bruts anuals que cobra de les arques de la formació que presideix. «Una cambrera de pis cobra més que jo per dedicar les 24 hores al partit», va sostenir.

«Estic feliç per la notícia perquè és molta la gent que s'ha quedat sorpresa del sou que cobra un president del PP», va dir. Un sobresou que, en realitat, és una dieta per dedicació a tasques d'organització i que Vidal és el primer dels presidents del PP de les Balears que la percep.

«No tenc negocis, no tenc lloguers i només tenc la dieta del partit com a president i el sou de diputat», va assenyalar. Així, als 55.000 euros bruts anuals que cobra com a diputat s'uneix la polèmica dieta. «No és ben bé un sobresou, és una dieta per ser president del PP. Un cambrer o una dona de la neteja cobra més», va reiterar.

Vidal també ha inclòs en el llistat de professionals que cobren més que ell els «camioners dels fems per vuit hores de feina mentre jo estic 24».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.