Setmanari d'informació local - 138 anys

Anna Moilanen és Defensora de la ciutadania amb el vot en contra de Som Palma

4814
El tinent de batle Antoni Noguera ha declarat el «desacord» amb el discurs de Som Palma. | Arxiu UH/R.D

La Defensora de la ciutadania, Anna Moilanen, ha pres possessió del càrrec aquest matí a l'Ajuntament de Palma amb el vot en contra de Som Palma.

Segons la formació, Moilanen «no pot representar la ciutadania» perquè ha estat proposada «per un partit corrupte» La regidora de Som Palma Eva Frade ha llegit l'opinió del partit, que considera que «no té un perfil vinculat a la lluita pels drets socials ni a l'activisme».

La formació ha assegurat en un comunicat que «no dubtam de les capacitats ni de la bona praxi d'Anna Moilanen» i li ha demanat que «conegui personalment totes les associacions veïnals i entitats familiars i ciutadanes de Palma» i que «auditi els 5 darrers anys de l'Oficina i elabori un pla d'acció, presentant amb transparència les memòries i la documentació».

Alguns assistents han abandonat la sala durant les paraules de Frade, mentre el tinent de batle Antoni Noguera ha declarat el «desacord» amb el discurs de Som Palma i el batle José Hila ha considerat que Moilanen compleix el perfil per aquesta feina i que «no importa el partit que la proposi sinó la persona».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.