Setmanari d'informació local - 138 anys

Antoni Verger (Unides Podem MÉS): «A nivell programàtic i a nivell de discurs jo dic el mateix que deia dia 20 de desembre»

4016

Antoni Verger Martínez és llicenciat en Dret a la UIB i té un màster en Transports. L’any 1996 es va afiliar al PSM. Després de les eleccions del 2007, Verger va ser nomenat director general de Mobilitat del Govern. Va ser al març del 2010 quan va ser elegir secretari general de la Federació PSM a Palma i, mesos més tard, candidat a les eleccions municipals. Avui dia, Antoni Verger es presenta com a tercer a la llista de Unides Podem MÉS a les Illes Balears a les eleccions del 26J.

A falta de tres dies per les eleccions el candidat de Més per Mallorca ha parlat als oient d’Ona Mediterrània. El resum de l’entrevista:

«Aquesta candidatura té un compromís molt ferm de defensa dels drets dels catalanoparlants».

«A nivell programàtic i a nivell de discurs jo dic el mateix que deia dia 20 de desembre».

«Sortirem a uns mitjans de comunicació de televisió estatals que són els referents informatius per a molta gent».

«Units Podem MÉS té un programa que, quan es va fer la confluència a nivell de Balears es va pactar un programa comú, es va incorporar tot el que el que duia MÉS dins del seu programa de dia 20 de desembre».

«REB (Règim econòmic especial): hi ha un model, el canari, que és un marc referencial ens hi hem de fixar. Allà sí que es compensa per sobre costos d’insularitat, fent viable moltes explotacions que sinó no ho serien».

«(Finançament balear) Tots sabem que, en campanya, PP i PSOE sempre han dit que això és una qüestió a resoldre i han tornat amb les mans buides. No és impossible fer-ho perquè és una qüestió de justícia mínima».

«Les xarxes d’AVE és absurda i hi estan gastant els 1.500 milions euros anuals, més els costos de manteniment. Com els costos de 58 aeroports a la península, que no té cap tipus de sentit tampoc, ja que tenim la meitat de població d’Alemanya i el doble d’aeroports. També les despeses en armament, despesa en ambaixades (130 ambaixades a l’estat espanyol)».

«La rebaixa de l’IVA cultural al 4% significaria un reviscolament de tot el món i sector cultural».

«Dins del programa hi ha una opció molt clara: reforma de la Constitució i garantir el dret a decidir del poble. Quan es doni la paraula al poble serà aquest qui conformarà quin model d’estat queda definit»

«Està pactat la llibertat de vot pel diputat de Més, no estic subjecte a cap disciplina de vot, excepte a la investidura de Pablo Iglesias. També hi ha llibertat absoluta i marge de maniobra política per presentar iniciatives, per presentar propostes...».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.