Setmanari d'informació local - 138 anys

La campanya 26-J en cinc flaixos: 21 juny

El fet més important de la jornada electoral corresponent al dimarts 21 de juny ha estat el debat organitzat per Canal 4 amb els candidats al Senat per la circumscripció de Mallorca. Els participants han estat Catalina Soler del Partit Popular, Juanjo Martínez de la coalició Units Podem MÉS, Natalia Troya del PSIB-PSOE, Javier Giménez del partit Ciudadanos i Josep de Luis de Sobirania per a les Illes.

Josep de Luis, el matí va ser a la seu de PIMECO per presentar el seu programa electoral a l'associació patronal. El vespre, Sobirania per a les Illes va fer un acte a Inca amb la participació dels principals candidats.

Els batles i regidors de MÉS per Mallorca feren un acte de caire municipalista per mostrar el seu rebuig a la Llei Montoro i el seu suport a Antoni Verger, candidat número 3 a les llistes d'Unides Podem MÉS.

Francisco Ducros candidat del PSOE al Senat es va reunir amb Bernat Coll, president de PIMECO per presentar-li les propostes dels socialistes.

El PP va concentrar totes les seves forces a Eivissa per rebre la visita de Soraya Saenz de Santamaria a l'acte electoral a Sant Jordi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.