Setmanari d'informació local - 138 anys

Pere Rotger (PP): «Seria un fracàs i ridícul mundial parlar d’unes terceres eleccions»

3950
«Aquí no votam en Bauzà, votam al Partit Popular. Votam un programa, una política que s’ha duit a terme en totes les mancances i errades que s’hagin pogut fer, s’ha de reconèixer». | @PereRotger

Pere Rotger i Llabrés, ha estat batlle d’Inca (1995-2010) i president del Parlament de les Illes Balears (2003-2007/2011-2012). Actualment és el vicepresident segon del Partit Popular de Balears i quart candidat a les llistes del Congrés al 26J.

Aquest dimarts, com a quart pel Congrés, ha parlat als oients d’Ona Mediterrània. El resum de l’entrevista:

«El nostre President regional diu que jo sóc l’objectiu. Segons les enquestes sembla que el tercer el tenim consolidat i ara el que ens interessa és sumar més escons. El quart seria un gran èxit per a la nostra formació política».

«Per jo és una campanya molt estranya, molt light. Res a veure amb una campanya municipal o autonòmiques. Nosaltres podem aportar el nostre granet d’arena. Jo crec que la nostra feina en aquestes campanyes nacionals és més motivar a la gent que vagi a votar».

«Aquí no votam en Bauzà, votam al Partit Popular. Votam un programa, una política que s’ha duit a terme en totes les mancances i errades que s’hagin pogut fer, s’ha de reconèixer. Votam si Rajoy, amb totes les mancances, consideram que és la millor oferta».

«No podem fer una passa enrere amb el creixement econòmic. Aquests quatre anys hem fet un gran esforç. L’economia ha anat millorant, s’han creat nous llocs de feina. Hem de continuar i millorar el que no hem fet bé».

«En president Rajoy ja s’ha compromès, en el programa, de convocar totes les Comunitats Autònomes per decidir un nou conveni de finançament. A Madrid, governi qui governi, no li quedarà més remei de mirar d'acontentar a tot el mapa autonòmic que tenim».

«(Armengol) hi ha moltes promeses que no s’han realitzat. El primer any no es pot fer un balanç positiu de la seva gestió».

«S’ha de poder reformar la Constitució? Sense cap dubte. S’hauran de modificar en segons quins temes? Sí. En aquesta nova legislatura, sense majories absolutes, s’hauran d’asseure totes les formacions polítiques i hauran de decidir que volen modificar».

«Seria un fracàs i ridícul mundial parlar d’unes terceres eleccions. S’haurà de cedir».

«(Noves polítiques) Demostra el fracàs que hi ha hagut fins ara, s’ha de reconèixer. El PSOE i PP hem de començar a reflexionar que és allò que no hem fet bé».

«Molts difícil que sigui diputat dia 26J. M’agradaria que la nostra formació tingues el quart diputat. Tot és possible. Però crec que tornarem a ser la força més votada».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.