Setmanari d'informació local - 138 anys

Javier Giménez (Ciudadanos): «S’han de conèixer les dues llengües, així com diu la Constitució»

3904
«Volem una unitat d’Espanya. No volem una supressió de les Comunitats Autònomes i volem que tots estiguem junts». | @JavierGiménez

Javier Giménez, candidat al Senat espanyol per Ciudadanos, ha encetat la setmana als micròfons d’Ona Mediterrània amb les entrevistes als candidats per les eleccions del 26 de juny.

Aquestes són les 10 frases que resumeixen l’entrevista:

«Veig molta corrupció. Veig coses que no m’agraden i això és el que vull canviar».

«(el català) Ara és imprescindible el català per arribar a segons quins llocs. Nosaltres el que pensam és que no hauria de ser requisit imprescindible sinó un valor. Una cosa que et doni punts».

«En els jutjats hi hauria d’haver, si el jutge no sap català, un traductor. Un traductor no només de català sinó d’anglès...».

«S’han de conèixer les dues llengües, així com diu la Constitució, i s’han de poder utilitzar. Però, s’ha d’utilitzar la que més t’agradi».

«Volem una regeneració democràtica. Hem d’acabar amb el bipartidisme i poder arribar a acords».

«Volem que la classe mitjana torni a tenir el poder que tenia abans. Ara hi ha una bretxa molt grossa entre la classe alta i la classe baixa. Volem una classe mitjana que es faci grossa».

«Volem una unitat d’Espanya. No volem una supressió de les Comunitats Autònomes i volem que tots estiguem junts».

«(Albert Rivera) Ell sap perfectament que un cafè aquí val més que un cafè a Madrid. A més, un president català no seria tan dolent…».

«Sanitat, educació i serveis socials han de tenir uns serveis comuns. Han d’estar ben definits i no poden canviar».

«La sensació que tenim al carrer és que quan donam 'globitos', per exemple, o posam la taula la gent ve i ens té molt de 'carinyo'. Pensam que en aquest cas donarem la volta a les enquestes. Serà sorprenent».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.