Setmanari d'informació local - 138 anys

La campanya 26-J en cinc flaixos: 16 juny

La coalició Unides Podem MÉS va aplegar prop de 5.000 persones en el seu acte central de campanya.

Les intervencions, la majoria d'elles en català, varen ser a càrrec d'Artur Parrón, Antoni Verger, Mae de la Concha, Pablo Iglesias, Ada Colau, Mónica Oltra, Íñigo Errejón, Xavier Doménech, Alberto Jarabo, Irene Montero, Juan Pedro Yllanes, i varen servir per desgranar alguns dels punts programàtics de la coalició i sobretot, per demanar als assistents un darrer esforç per assolir l'objectiu de superar al Partit Popular i obtenir quatre representants al Senat i quatre al Congrés.

Com a curiositat, el recompte de banderes: una de comunista, una espanyola republicana, una de la República Sahrauí, tres senyeres una estelada amb el triangle blau i una amb el triangle groc.

El segon flaix de la jornada per la topada virtual entre Antoni Bennàssar de Podem i Andreu Caballero de Solidaritat per a les Illes.

Tercer flaix de la jornada: el PP va aprofitar el dijous per a fer campanya al mercat d'Inca.

El quart, un clàssic: un partit que s'anomena Ciudadanos i que mai compta amb el suport dels Ciutadans. Aquest dijous visitaren totsols el Palau de Congressos de Palma. En la llengua que ells voldrien imposar a tothom hi ha un refrany que diu «dime de que presumes y te diré de que careces».

I el cinquè: Sobirania per a les Illes va comptar ahir amb un important suport, el d'Antoni Infante, president de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, entitat federada amb l'ANC i l'ASM.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.