Setmanari d'informació local - 138 anys

La campanya 26-J en cinc flaixos: 15 juny

3766
Debat a quatre que han protagonitzat dos candidats i dues candidates de quatre de les formacions que es presenten a les eleccions del 26-J.

Aquest dimecres 15 de juny la campanya ha transcorregut a Balears marcada pel debat a quatre que han protagonitzat dos candidats i dues candidates de quatre de les formacions que es presenten a les eleccions del 26-J. Concretament les formacions triades per IB3 han estat el partit Ciudadanos, el PSOE, el PP i Units Podem MÉS.

Els participants han estat Mae de la Concha que va parlar tot el temps en castellà, Pere Joan Pons que va parlar en català gairebé tota l'estona, Teresa Palmer, que va alternar català i castellà i Fernando Navarro, que no en va dir ni mitja en la llengua pròpia de les Illes Balears.

El segon flaix d'aquest dimecres és per als sobre de propaganda electoral que ja han començat a arribar a les cases. Podem veure el de PSOE i el de la formació que ha arribat com 'Unidos Podemos'.

El tercer flaix ens duu a Sineu, vila que rebé amb total indiferència la caravana electoral del partit Ciudadanos.

El quart flaix ens mostra la reunió dels candidats del PP amb els representants del seu gran graner de vots: la Federació d'Associacions de Gent Gran de les Illes Balears.

Finalment, el cinquè flaix ens mostra els candidats de Sobirania per a les Illes amb diversos batles i exbatles i amb l'expresident Cristòfol Soler.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.