Setmanari d'informació local - 138 anys

La campanya 26-J en cinc flaixos: 14 juny

Aquest dimarts 14 de juny la campanya ha transcorregut a Balears (com a la resta de l'estat) marcada per la ressaca del debat a 4 que varen protagonitzar els principals candidats a president del govern espanyol durant la nit d'ahir i la matinada d'avui.

De fet el primer flaix d'avui és una imatge presa de matinada a la seu del PSIB al carrer Miracle de Palma on militants socialistes varen seguir el debat.

El segon flaix és el dels candidats de Sobirania per a les Illes, Mateu Matas, Xurí i Josep de Luis, reunits amb la presidenta de la federació hotelera de Mallorca, Imma de Benito.

El tercer és el cartell que protagonitzen diversos polítics de la candidatura Unidos Podem MÉS i que aquest dijous parlaran al miting central de la candidatura: Pablo Iglesias, Ada Colau, Iñigo Errejón, Mónica Oltra, Irene montero, Pedro Yllanes, Maria de la Concha, Xavi Domenech i Toni Verger.

El quart flaix és per a la campanya diferenciada que fa Ciudadanos a Catalunya i a Espanya i la resta de l'estat. Mentre que a Catalunya el lema és 'Un presidente catalán para cambiar España' a la resta és 'Tiempo de acuerdo, tiempo de cambio'.

Finalment, el cinquè flaix és per a la candidata del PP, Teresa Palmer, que de sobte s'ha amollat i parla en català, cosa que fa unes setmanes no feia mai. Ahir va tenir ocasió de practicar la nostra llengua a Artà, la terra dels seus padrins.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.