Setmanari d'informació local - 138 anys

Xurí: «Serem un moscard i donarem creu a Madrid, no han trobat el flit que pugui matar el moscard del nostre poble»

Aquest diumenge, a Llubí, el primer municipi de les Balears que es va pronunciar a favor del Dret a Decidir, s'ha fet un dinar popular convocat per Sobirania per a les Illes (SI). Més de dos-centes persones hi han participat i han gaudit de l'arròs sec que s'ha servit a l'esplanada de l'ermita i de diverses actuacions.
Després del dinar, el candidat al congrés, Mateu Matas 'Xurí' ha explicat que Sobirania per a les Illes es presenta «per escoltar la gent d'aquí i parlar a Madrid», i que era imprescindible «una veu pròpia per dir ben clar que volem comandar a ca nostra, gestionar aquí els doblers que generam aquí i defensar sense descans la nostra llengua i la nostra cultura». Xurí ha afegit: «Serem un moscard i donarem creu a Madrid, no han trobat el flit que pugui matar el moscard del nostre poble».

El candidat al senat, Josep de Luis, ha destacat «la transversalitat de la candidatura, com a reflex del conjunt de la societat que volem defensar a Madrid» i ha afegit que ha estat «l'amor a la nostra terra» allò que l'ha impulsat a implicar-se en la candidatura. «I com va dir Einstein, l'amor és la més poderosa de totes les forces»
L'acte ha finalitzat amb les actuacions musicals de Biel Majoral i Al-Mayurqa i les gloses de Mateu 'Xurí', Maribel Servera i Miquel Àngel Adrover i Macià Ferrer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.