Setmanari d'informació local - 138 anys

Vidal: «El PP no és un partit corrupte»

1347
Andrea Levy, sotssecretària d'Estudis i Programes del PP. | PP

El president regional del PP a Balears, Miquel Vidal, ha assegurat aquest dissabte que «el Partit Popular no és un partit corrupte, en tot cas hi ha persones que s'han corromput dins del PP» i ha mantingut que «sempre condemnarem la corrupció».

Així s'ha expressat Vidal en declaracions als mitjans durant la conferència política que s'ha celebrat en el Palma Aquarium, on el president del partit ha insistit que «creiem en la justícia, estem del costat de la justícia».

«Sempre condemnarem la corrupció i a les persones corruptes», ha indicat Vidal, que ha recordat que el PP «és un partit molt gran» que «representa a molta gent». «El nostre partit rebutja la corrupció. Els corruptes són les persones i no els partits. En el PP no tenen cabuda els corruptes», ha afirmat.

Per la seva banda, la sotssecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, ha assenyalat que la corrupció «dol, i molt, en política, i encara més si succeeix a la nostra pròpia casa», per la qual cosa «som els primers interessats a disculpar-nos, però també a adoptar les mesures necessàries dins del partit i en l'àmbit legislatiu, perquè la corrupció sigui cosa del passat».

Conferència Política
En la conferència política que ha celebrat el PP, ha volgut mostrar «el treball que ha fet el partit durant l'últim mes», com ha apuntat Vidal, qui ha explicat que s'han celebrat diferents ponències per «recollir les preocupacions» dels afiliats i votants que hagin volgut assistir.

«El que fem avui és decidir quin serà el rumb del partit des d'avui fins a les pròximes eleccions», ha assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.