Setmanari d'informació local - 138 anys

Bauzá mou fitxa davant el sector crític del seu partit i convoca una reunió aquest dijous

806
José Ramon Bauzá el dijous passat al Parlament. | Marc Ferrà

Després que un sector crític del Partit Popular hagi demanat la dimissió immediata de José Ramón Bauzà aquest dimecres, l’encara president del PP balear i del Govern en funcions ha mogut fitxa i ha convocat, per a aquest dijous a les cinc de l’horabaixa, una reunió del comitè de direcció del partit.

La reunió ha estat convocada previsiblement per abordar la situació en què es troba el partit després dels darrers moviments del sector crític. D'aquesta manera, la reunió tindrà lloc només dues hores abans de la trobada prevista a Algaida per part dels populars que demanen la dimissió de Bauzá.

El sector crític de Company, Isern i Sansaloni

Diversos membres del sector crític, liderat entre d'altres pels exconsellers Biel Company, Martí Sansaloni i l'exalcalde de Palma Mateo Isern, han mantingut en els últims dies contactes amb diversos membres de la direcció del partit a Madrid per exposar-los la situació i aconseguir el seu suport per dur a terme aquests moviments. Els crítics mantenen que el president ha «d'anar-se'n i després ja es veurà», han assenyalat en relació a la possibilitat que pugui ser nomenat senador autonòmic i «donar-li així una sortida digna».

En la reunió de demà d'Algaida aquest sector demanarà la marxa de Bauzá i sol·licitarà l'opinió dels assistents. A la trobada està confirmada l'assistència de la diputada autonòmica, vicepresidenta segona del Parlament i expresidenta del Consell de Mallorca Maria Salom.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.