Setmanari d'informació local - 138 anys

Els batles del PP demanen el cap de Bauzá

608
Els batles varen demanar el cap de Bauzá durant un dinar celebrat divendres a Felanitx.

Els batles del PP demanen el cap de Bauzá. Un grup de 23 batles populars, que divendres es van trobar per dinar a Felanitx, han reclamat al president que decreti definitivament la data del congrés extraordinari. En cas de no fer-ho, demanaran la seva dimissió immediata.

Els batles que foren més crítics amb Bauzá foren, entre d’altres, Llorenç Suau(Andratx), Sebastià Sagreras (Campos), Biel Tauler (Felanitx) o Coloma Terrassa (Alcúdia). Tots van coincidir amb la inconveniència de mantenir el president com a dirigent del partit.

En cas que Bauzá dimitís els batles del PP han proposat la creació d’una gestora per organitzar el congrés extraordinari. En aquest sentit, han proposat a Joan Albertí, exbatle de Fornalutx i president de la federació de municipis, com a president provisional dels populars.

Incomoditat
Els batles, en aquest sentit, volen negociar la constitució dels consistoris sense la figura de Bauzá. Els ajuntaments s’han de constituir el 13 de juny i les primeres vares volen assolir pactes sense la incomoditat del president al darrere. Un fet que deixa a Bauzá amb molt poques sortides.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.