Setmanari d'informació local - 138 anys

Concentració a Plaça per protestar contra la violència policial a Catalunya

Unes 200 persones es concentraren diumenge horabaixa a la plaça Constitució de Sóller per manifestar el seu rebuig a la violència de les càrregues policials contra els ciutadans catalans que durant la convulsa jornada del dia 1 d'Octubre volien exercir el seu dret al vot en el referèndum català, declarat il·legal pel Tribunal Constitucional.

Els manifestants, entre els quals hi havia alguns regidors de Més i Guanyem, van cridar consignes de protesta i reivindicatives. Durant aproximadament una hora feren mamballetes i cridaren "Democràcia, Democràcia!" així com també "Rajoy, dimissió!"

En un moment de la manifestació la majoria d'assistents es van tapar la boca amb cinta adhesiva en senyal de protesta contra la repressió de la llibertat d'expresar la voluntat a les urnes, manifestada per milions de catalans.

També es van exhibir alguins cartells així com una bandera de Mallorca col·locada al terra. Al final de la concentració, una manifestant va sortir a cantar gloses improvisades de caire reivindicatiu, un fet que va ser molt aplaudit.

També en un dels moments culminants un home acompanyat d'un nin pujà a l'atri de les Cases de la Vila i crid'a "Viva España!" en evident senyal de protesta a les copnmsignes llançades des de la concentració. S'ha de dir que va ser una anècdota ja que el públic concentrat no li va fer gens de cas.

Al final, els assistents s'enllaçaren de braços i van cantar plegats la Balanguera, himne de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.