Setmanari d'informació local - 138 anys

'La bona alumna' d'Héctor Seoane, projecte seleccionat per a la Residència d'Escriptura Dramàtica 2024 en el Teatre del Mar

'La bona alumna' d'Héctor Seoane ha estat el projecte seleccionat per a la Residència d'Escriptura Dramàtica 2024 en el Teatre del Mar, a Palma, creada per la Fundació SGAE, juntament amb aquest espai.

El Teatre de la Mar ha informat que la Comissió de Selecció de la Residència d'Escriptura Dramàtica 2024, integrada per Alfonso Plou, com a Tutor principal d'aquesta, i Aina Salom i Carles Molinet en representació de la Fundació Teatre del Mar, es va reunir el passat 28 de març, per a valorar les vuit propostes presentades a aquesta convocatòria.

L'«alta qualitat i solidesa» de tots els projectes presentats va dificultar la selecció del projecte per a la Residència d'Escriptura Dramàtica 2024 en el Teatre del Mar. Si bé, després d'una sèrie de rondes de votació, es va decidir seleccionar el projecte 'La bona alumna', presentat per Héctor Seoane Torres. 'La bona alumna' va sobresortir per la seva proposta «innovadora» i la trajectòria de l'autor, Héctor Seoane, segons la Comissió de Selecció.

Héctor Seoane és graduat en art dramàtic per l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Balears (Esadib) i la Central de Cinema de Madrid. A més, compta amb una formació específica en escriptura teatral i dramatúrgia. La seva primera obra 'Bad Moon' ha estat recentment guardonada amb el 'Premi Ciutat de Palma Margaluz d'Arts Escèniques 2023' i és candidata als premis Max en les categories 'Espectacle revelació' i 'Autoria revelació'.

El projecte proposat per Seoane aborda problemàtiques socials, que afecten especialment majors de 65 anys, com la solitud, l'exclusió social i l'analfabetisme. A través d'un diàleg entre dues generacions i un repàs a la història de la indústria tèxtil a Mallorca, Seoane convida a l'espectador a reflexionar sobre la societat de l'illa i les seves interaccions com a individus.

La Comissió de Selecció de la Residència d'Escriptura Dramàtica 2024 ha felicitat finalment a Héctor Seoane Torres per la selecció del seu projecte i ha assegurat espera amb expectació el desenvolupament de la residència en el Teatre del Mar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.