Setmanari d'informació local - 138 anys

Clara Fontanet presenta 'Sepulcre de fang' a Can Alcover

58069

L'Obra Cultural Balear (OCB) i Lleonard Muntaner Editor, amb la col·laboració de la llibreria Quart Creixent, organitzen la presentació del poemari 'Sepulcre de fang', de Clara Fontanet Abrines, amb pròleg de Cati Coll, publicat el passat febrer per l'editorial Lleonard Muntaner Editor.

L'acte tendrà lloc el dijous 11 d'abril, a les 19.30 hores, a Can Alcover - Espai de Cultura (carrer Sant Alonso 24, Palma). Hi intervendran l'autora acompanyada de l'escriptor llucmajorer Sebastià Alzamora, i la poeta Aina Mascaró.

Clara Fontanet Abrines, nascuda a Mancor de la Vall, l'any 1988, és Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Vic. Els seus inicis poètics daten de l'aparició de l'antologia 'Pedra foguera' (2008), on figura amb el poema, entre les poetes i els poetes joves dels Països Catalans seleccionats. L'any 2019 fou finalista del II certamen Art Jove de Poesia Salvador Iborra, convocat per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), amb el seu primer poemari 'Sepulcre de fang'. Aquest mateix any també obtingué el primer premi del 32è Festival de Poesia de Parets del Vallès.

Professionalment, s’ha dedicat a la comunicació audiovisual, el màrqueting, l’art i la gestió cultural. El 2020 escrigué i dirigí el documental 'Genolls nafrats' sobre l’obra de la poeta italiana Alda Merini i la salut mental. El 2021 fundà Siracusa-Creació i Acció Cultural.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.