Setmanari d'informació local - 138 anys

Mushka completa el cartell del 'Mobofest' 2024 de Porreres

57875
29/03/2024 Mushka completa el cartel del 'Mobofest' 2024 de Porreres. La catalana Irma Farelo, conocida artísticamente como Mushka, es la última incorporación del cartel del festival Mobofest 2024, del 25 al 27 de julio en el Parque de N'Hereveta de Porreres. CULTURA ESPAÑA EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS MOBOFEST | MOBOFEST

La cantant Irma Farelo, coneguda artísticament com Mushka, és la darrera incorporació del cartell del festival Mobofest 2024, que es farà del 25 al 27 de juliol al Parc de N'Hereveta de Porreres.

Des de l'organització del festival han subratllat que Mushka «és una de les veus més reconegudes de la música urbana en català», ressaltant el seu últim treball 'Sexysensible' on inclou per primera vegada una cançó amb la seva germana Bad Gyal.

El Mobofest 2024 compta també amb la mexicana coneguda Julieta Venegas, la canària Valeria Castro, la Ludwig Band, Socunbohemio o el cantant de Manel, Guillem Gisbert, que presentarà el seu nou projecte en solitari.

Així mateix, Mobofest continua fent costat tant als nous com als reconeguts talents mallorquins: Joan Miquel Oliver, Maria Hein, Maria Jaume, Ànims Parrec, Anna Picornell, Caspary, Guilli Wheel & The Waves, J. Bordoy, Masé Jara, Na Kate, Negre, Pitxorines, Reïna, Xisk i Xarxa, Sideways i Eclèctic DJ Set.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.