Setmanari d'informació local - 138 anys

Inca impulsa un nou cicle cultural per a commemorar el Dia Mundial de la Poesia

57327

L’Ajuntament d’Inca organitza del 19 al 27 de març un cicle de poesia per a celebrar el Dia Mundial d’aquest gènere literari, que es commemora el 21 de març. «El nostre objectiu és consolidar aquesta iniciativa i que la capital del Raiguer gaudeixi d’una cita anual amb la poesia», explica la regidora de Cultura, Alice Weber.

Així doncs, un dels espectacles més destacats del cicle és el concert 'Nuredduna', basat en el personatge creat pel poeta Costa i Llobera. En una adaptació lliure i amb personalitat, a càrrec d’Onofre Garcias. El poema de Costa i Llobera es transforma en un espectacle semi-escenificat amb Laura Picó, Juanjo Monserrat, Joan Fullana, Joan Vila i banda.

D’altra banda, cal destacar també l'acte d'homenatge a L'adolescent de sal, el poemari de Biel Mesquida que enguany celebra mig segle des de la seva publicació, en la clandestinitat. Aquesta obra, referent de la poesia catalana, serà reinterpretada pel poeta mateix i el grup Jansky el dia 27 de març Sa Quartera Centre d'Art.

A més a més, el poeta Pere Suau llegirà la seva obra acompanyat del piano de Toni Bujosa i la clarinetista Marly Santamaria, durant el Cicle de Poesia. Finalment, la programació inclou també la participació Clara Fontanet, Miquel Rayó i Joan Antoni Cerrato, els quals llegiran els versos dels seus darrers treballs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.