Setmanari d'informació local - 138 anys

La plataforma Disney+ incorpora els seus primers continguts en català

La plataforma Disney+ incorporarà el català entre les seves opcions d'idioma a partir del dia 25 de desembre, coincidint amb l'estrena de 'Soul', l'última pel·lícula de Pixar Animation, que ha estat doblada amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Així ho ha indicat en un comunicat aquest dimecres la Conselleria de Cultura, que ha recordat que la incorporació del català com a opció d'idioma s'inscriu en el marc de l'«estreta col·laboració» entre la distribuïdora i la Generalitat per a impulsar l'oferta i el consum de continguts audiovisuals en català.

Des de 2013, Disney ha estrenat en sala 22 pel·lícules doblades al català amb el suport de Política Lingüística de la Conselleria de Cultura i, a partir del dia de Nadal, oferirà tres pel·lícules en català a Disney+ 'Soul', 'Espies Disfressats' i 'Frozen 2'--, encara que es preveu un increment progressiu del catàleg.

El passat mes de novembre ja es va poder veure una pel·lícula d'animació en català: la segona part de l'exitosa 'Frozen'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.