Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament d'Inca contracta personal de seguretat privada per a «reforçar la vigilància»

La Delegació del Govern espanyol ha autoritzat l’Ajuntament d’Inca per a la contractació temporal dels serveis de seguretat privada amb la finalitat de «garantir el compliment de totes les mesures sanitàries establertes per erradicar la pandèmia». Així doncs, el Consistori comptarà amb vigilants de seguretat, del Grupo Kaizen, que de manera coordinada amb la Policia Local, faran tasques de vigilància i prevenció per diferents indrets del municipi. «D’acord amb la situació actual, hem considerat necessari reforçar la vigilància en diferents punts del municipi per tal de garantir la màxima tranquil·litat i seguretat de la ciutadania», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Concretament, el personal de seguretat vigilarà la zona del Polígon Industrial de Can Matzarí i la urbanització de S’Ermita de 21.00 a 7.00 hores. De forma paral·lela, es realitzarà també un servei especial de vigilància i control al parc del Serral de ses Monges, la plaça Pobladors, el parc de les Illes Balears, la plaça Ciutat de Lompoc i el Puig de Santa Magdalena. A més, els vigilants de seguretat realitzaran també una verificació periòdica dels edificis municipals.

En aquest sentit, l'Ajuntament especifica que, en cas de detectar una situació conflictiva o sospitosa, els vigilants han d'avisar automàticament els cossos de seguretat de la ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.