Setmanari d'informació local - 138 anys

Gairebé un miler d'estudiants s'examinen de selectivitat a les Balears entre dimarts i dijous

Un total de 967 alumnes s'examinaran entre dimarts i dijous a les Balears de la prova d'accés a la universitat, entre alumnes que no varen superar la convocatòria ordinària de juliol i altres que intentaran millorar la nota.

Per illes, dels 967 matriculats 805 corresponen a Mallorca, 101 a Eivissa, 61 a Menorca i cap a Formentera. El 89,9 per cent dels estudiants que es varen presentar a la selectivitat en la primera convocatòria van aprovar (4.151 alumnes).

El nombre de matriculats baixa respecte de la convocatòria extraordinària de 2019 que va tenir lloc al juliol. El nombre total de matriculats va ser de 1.243 (1.056 d'ells de Mallorca, 130 d'Eivissa, 55 de Menorca i dos de Formentera).

El primer dia es faran els exàmens de Física, Història de la Filosofia, Anglès, Disseny i Grec i Català; dimecres, Biologia, Història de l'Art, Llengua Castellana, Francès, Geografia, Geologia, Llatí i Matemàtiques; i dijous, Fonaments de l'Art, Matemàtiques aplicades a Ciències Socials, Història d'Espanya, Alemany, Cultura Audiovisual, Dibuix Tècnic, Arts Escèniques, Economia de l'empresa i Química.

Des de la UIB han recordat que, seguint les instruccions marcades pel Ministeri d'Educació, s'han introduït alguns canvis en els models d'exàmens «per oferir més opcionalitat i evitar que els alumnes no se sentin perjudicats per no haver treballat a classe algun bloc de continguts de les matèries objecte d'examen amb motiu de la crisi de la Covid-19».

En les proves de setembre s'aplicarà el mateix protocol de seguretat que al mes de juny, tot i que ara els estudiants hauran de portar la màscara posada mentre completin els exàmens.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.