Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Campos proposa a l’Ajuntament que habiliti un canal propi de missatgeria Telegram

42483

El Grup Municipal de MÉS per Campos presentarà una moció en el proper ple que es celebrarà a finals de setembre per demanar a l'equip de govern que habiliti un canal propi de missatgeria Telegram.

Els sobiranistes han explicat que «hem volgut fer un avançament de la nostra proposta perquè venen unes setmanes molts complexos en la gestió de la crisi de la Covid-19 i pensam que habilitar com més aviat millor el Canal de Telegram pot afavorir el flux d'informació entre l'Ajuntament i els ciutadans».

Des de MÉS per Campos esperen que l'equip de govern «entengui la utilitat d'aquesta proposta i la posi en marxa el més aviat possible».

Segons MÉS, «La crisi de la Covid-19 reclama actualitzacions d'informació constant. Aquesta crisi durarà mesos i obligarà a enviar molts missatges directes als ciutadans de Campos tant d'aspectes concrets del poble com consells i recomanacions de les diverses administracions. Els usuaris de la plataforma de missatgeria podran rebre als seus telèfons mòbils notícies, avisos i incidències que afectin el municipi».

També expliquen que «el servei és merament informatiu però molt àgil, perquè és en temps real, i amb una capacitat d'arribar a la població molt més eficaç que, per exemple, el mitjà escrit o diverses xarxes socials les quals s'han de consultar expressament, i amb la possibilitat, a més, de conservar les dades rebudes molt de temps perquè no desapareixen del dispositiu portàtil».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.