Setmanari d'informació local - 138 anys

La direcció de TVE diu ara que l'Informatiu Balear disposarà de més temps

La durada de les dues desconnexions informatives d'àmbit territorial, en el cas de les Balears, l''Informatiu Balear', a La 1 de TVE s'ampliarà almenys en un 50%, la pròxima temporada, a partir de setembre.

Així ho ha anunciat aquest divendres la Direcció de la Corporació Ràdio Televisió Espanyola (RTVE), que ha afegit que la informació de proximitat a La 1 conservarà les seves dues franges diàries, al mateix temps que avançarà l'horari d'emissió a les 13.55 hores i les 15.55 hores, respectivament.

En aquest sentit, ha explicat que el mes de març passat aquests informatius van haver de reduir a 12 minuts els seus respectius temps d'emissió per la declaració de l'estat d'alarma, a conseqüència de la pandèmia del COVID-19.

«A partir de setembre aquestes emissions s'ampliaran fins als 18 minuts, amb l'objectiu de prolongar-les fins als 20 minuts quan les circumstàncies sanitàries permetin als Centres Territorials completar el seu pla de desescalada», ha manifestat.

La direcció d'RTVE ha assenyalat que s'han configurat les desconnexions autonòmiques en la nova graella de La 1 «en funció de les necessitats de programació i de les propostes que s'han realitzat des dels propis Centres Territorials que han estat analitzades aquest matí en una reunió amb els seus responsables».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.