Setmanari d'informació local - 138 anys

Aprovada una esmena d'El Pi per a posar en marxa l'Observatori del Comerç de les Balears

35327

La Comissió d'Hisenda de Parlament ha aprovat una esmena d'El Pi al Projecte de Llei de Pressuposts de les Balears per a posar en marxa l'Observatori del Comerç de les Illes Balears per un valor de 20.000 euros.

Segons ha informat El Pi en un comunicat, aquest observatori és necessari per a «definir la política de comerç» del territori ja que «permetria obtenir un diagnòstic precís del sector», tant pel que fa a la generació d'ocupació, com en relació a la generació de riquesa i dinamisme empresarial.

Per aquest mateix motiu, la formació ha indicat que també ha registrat una Proposició no de Llei que insta el Govern a posar en marxa aquest observatori de manera immediata, «i mai en un termini superior a dos mesos».

Així, El Pi ha posat èmfasi en la seva aposta perquè les patronals de comerç formin part de l'observatori i es produeixi una participació públic-privada efectiva. Així mateix, la iniciativa reclama que aquest ens elabori estadístiques i estudis propis.

El diputat Josep Melià ha destacat que l'observatori «permetria comptar amb una plataforma permanent per a treballar conjuntament en la identificació de les noves oportunitats de negoci i facilitar la implantació d'elements essencials per a la innovació i competitivitat de el sector comercial».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.