Setmanari d'informació local - 138 anys

Afedeco estima un descens en torn del 5% en les ventes del 'Black Friday'

25969

La Federació d'Empresaris de Comerç de les Balears (Afedeco) calcula que les vendes del cap de setmana del 'Black Friday' han estat inferiors aquest any en comparació a l'exercici anterior, i en concret xifra la baixada entorn d'un 5 per cent, segons les primeres estimacions.

Així ho ha indicat el president d'Afedeco, Rafel Ballester. «Arrossegam una temporada que està sent més fluixa, i ho estam confirmant», ha explicat. Amb tot, Ballester ha apuntat que l'any passat «va ser excepcional» i que aquests dies continuen sent «unes dates bones de venda» dins de l'any.

D'altra banda, l'Associació del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (Pimeco), estima que les vendes han estat, a grans trets, iguals a les de l'any passat. A l'espera d'acabar de recopilar les dades dels socis de la patronal, l'entitat percep que «no s'han perdut vendes però tampoc han pujat», en paraules del seu president, Toni Fuster.

El president de Pimeco ha matisat que, com s'esperava, els sectors amb més demanda han estat l'electrònica, la perfumeria i la roba i el calçat, i que la majoria de descomptes han oscil·lat entre el 20 i el 30 per cent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.