Setmanari Sóller

133
anys

La Fireta Gratuïta de Llibres omplirà Palma de lectura

690

Imatge del cartell d'una de les edicions de La Fireta Gratuïta de Llibres que organitza Palmajove.

06-10-2018 | Ajuntament de Palma

Els dies 8, 9 i 10 d'octubre se celebrarà la 14a edició de la Fireta Gratuïta de Llibres que organitza Palmajove, el Centre d'Informació Juvenil de l'Àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics. L'objectiu de la iniciativa, segons ha explicat l'Ajuntament, és «fomentar la lectura, el reciclatge, la participació i l'intercanvi entre els i les joves». La fira es farà a l'Espai Jove Ciutat Antiga que es troba al c/ de Sant Pere.

La fireta s'inaugurarà dia 8 a les 17 hores. Els dies 9 i 10 l'horari serà de 10 a 14 i de 17 a 19 h. Com a les anteriors edicions, es repartiran més de 10.000 exemplars de diverses temàtiques: història, ciència, art, tecnologia, novel·les, còmics, i un llarg etcètera. Tal com han explicat, es podran trobar best-sellers d'actualitat, clàssics de tota la vida, i tot de franc. L'activitat està principalment adreçada a joves de 14 a 35 anys, encara que tothom la pot visitar.

Des de Palmajove han destacat que aquesta iniciativa es fa possible gràcies a les donacions de diversos organismes, institucions i/o entitats; entre d'altres: la Xarxa de Biblioteques Municipals de l'Ajuntament de Palma, el Departament de Cultura del Consell de Mallorca, el Centre de Documentació i Biblioteques de la UIB i el Casal Solleric, i també de molts de ciutadans particulars que col·laboren amb la donació dels seus llibres.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris