Setmanari d'informació local - 138 anys

Segueixen investigant per «desobediència» el mallorquí que clonà el web del referèndum

23991

El jutjat d’Instrucció número 9 de Palma ha «donat la raó a fiscalia» pel que fa a la sol·licitud de causa complexa en relació a la imputació per delicte de desobediència del mallorquí que va clonar el web del referèndum del primer d’octubre.

Segons ha explicat a través de les xarxes socials, el jutjat de Paterna obrí diligències perquè se l’investigués arran de la clonació del web del referèndum de Catalunya el passat mes de novembre. El 7 de març l'expedient és traslladat al jutjat número 4 de Manacor i, posteriorment aquest el trasllada al 9 de Palma.

L’advocat del cas Josep de Luis, demanà l’arxiu del cas passats els sis mesos que es reserven per preparar l’instrucció. Segons ha assenyalat l’investigat, Fiscalia diu que els sis mesos s'han de comptar a partir de la data en la que l'expedient es trasllada a Manacor, és a dir, el mes de març. 

«El jutge dona la raó al fiscal», afegeix. «Per tant aquest pot demanar que la causa sigui complexa per seguir investigant». «A banda de que això és un disbarat, suposa més temps de no saber que em depara el futur a més de despeses econòmiques extres», ha lamentat el programador que féu possible la clonació del web pel referèndum.

«Si algú a hores d'ara encara pensa que Espanya és un estat democràtic on els nostres drets estan assegurats, que s'ho faci mirar», ha finalitzat en un fil de Twitter on explica el cas.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.