Setmanari d'informació local - 138 anys

El director general de Turisme de Calvià dimiteix i s'acosta a Ciudadanos

22399

El fins ara director general de Turisme i Projectes Estratègics de l'Ajuntament de Calvià, Joan Mesquida, participarà aquest diumenge en l'acte de la plataforma espanyolista 'España Ciudadana' a Palma, en què també hi seran el president de Ciudadanos, Albert Rivera, i l'exprimer ministre francès, Manuel Valls.

Aquest dijous, Joan Mesquida va dimitir del seu càrrec com a director general de Turisme de l'Ajuntament de Calvià i aquest divendres Ciudadanos ha anunciat la seva presència en aquest acte. L'exdirector general de la Policia i la Guàrdia Civil, que es va donar de baixa del PSOE fa uns mesos, pot ser una de les bases de Ciudadanos a les properes eleccions.

Mesquida (Felanitx, 1962) va ser entre 2006 i 2008 director general del Cos de Policia espanyola i de la Guàrdia Civil i secretari d'Estat de Turisme en el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero. També ha estat conseller d'Hisenda i Pressupostos i diputat al Parlament. És llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia i Dret per la Universitat Complutense de Madrid (UCM).

Des de Ciudadanos han volgut subratllat que durant els dos anys que va ser director general de Policia espanyola i Guàrdia Civil «gairebé un centenar de terroristes i de col·laboradors d'ETA varen ser detenguts».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.