Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort destaca el «desenvolupament de la formació especialitzada en el món turístic»

22093

La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha assistit aquest dilluns a la inauguració oficial de les IV Jornades Doctorals de Turisme, que tenen lloc en la Universitat de les Illes Balears (UIB), i ha valorat que es tracta d'una iniciativa que serà «fonamental en el desenvolupament d'una capacitació, formació, educació i recerca especialitzada al món turístic».

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, a l'acte han estat presents també el professor titular d'universitat de l'àrea de coneixement Anàlisi Geogràfica Regional i coordinador del Doctorat en Turisme de la UIB, Miquel Seguí; el director de l'Escola de Doctorat de la UIB, Jeroni Morey, i el gerent de la Fundació Turisme Palma 365, Pedro Homar.

Adrover s'ha mostrat «molt satisfeta» amb la posada en marxa d'aquestes jornades i ha declarat que «dins de l'estratègia turística d'una destinació, la promoció és clau, però el que realment és important és desenvolupar una gestió eficaç i eficient amb visó de futur».

Per finalitzar, la regidora ha destacat la importància que té la recerca. «Les tesis podran ajudar a millorar i afinar l'estratègia turística, perquè, només des del prisma de la recerca i la generació de coneixement, avançarem per consolidar-nos com a referent en el turisme urbà de finalització de setmana i no només en el de sol i platja», ha conclòs Adrover.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.