Setmanari d'informació local - 138 anys

Els investigats per la protesta contra la massificació turística denuncien que hi ha una «persecució»

18965

Els tres investigats que han declarat aquest dilluns per la protesta organitzada per Arran al Port de Palma en contra de la massificació turística han negat que hi fossin presents.

Així ho han informat, tant el misser defensor de diversos dels encausats, Josep de Luis, com una de les citades, Maria Martín, després de la seva declaració davant el Jutjat d'Instrucció número 2 de Palma.

Davant els mitjans, De Luis ha explicat que cap era a la protesta i que, fins i tot una de les tres persones declarants es trobava a Vilafranca del Penedès, en una trobada castellera. «No entenc com s'ha incoat el procés», ha reiterat.

Amb la declaració d'aquest dilluns, queden sis declaracions. Quatre d'elles estan previstes per al dijous i per a les altres dues la defensa vol que es realitzin per exhort.

Per la seva banda, Martín ha emfatitzat que només dues de les 12 persones citades varen participar en la protesta i que estan «molt sorpresos» per l'obertura de la investigació. També han explicat que creuen que hi ha una «persecució».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.