Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort indica que tot està «a punt» per celebrar la revetlla de Sant Sebastià

S'han instal·lat més de 200 torradores per tota la ciutat i repartit 290 tones d'arena entre els foguerons

17213

El departament de Logística de l'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat de l'Ajuntament distribuirà aquest divendres amb motiu de la Revetlla de Sant Sebastià unes 200 bidons per diferents punts de la ciutat, entre les barbacoes instal·lades per Cort a les diferents places i les sol·licituds per diferents entitats. 

Segons ha informat el Consistori, a les places amb concert es repartiran més de 70 torradores, 17 d'elles destinades a ciutadans vegetarians o vegansA més, en total per a la revetlla de Sant Sebastià es repartiran 17 tones de llenya, xifra similar a la de l'any passat, i 290 tones d'arena. Per a la neteja, hi ha destinades més de 40 persones i nou escombrariaires, a més de dos equips a pressió, amb dos camions cisterna de 10.000 litres cúbics i dos camions per recollir les restes dels foguerons.

Les tasques de recollida començaran a les 02.00 hores i està previst que es doni per controlada la situació a partir de les 08.00 hores del matí. El diumenge, amb motiu del Correfoc, Emaya realitzarà un servei de neteja extraordinari.

Seguretat
Quant al dispositiu de seguretat, 110 agents de la Policia Local, entre el servei ordinari i el destinat a les diferents places, vetllaran per la seguretat dels assistents. A més hi haurà 64 bombers (40 de guàrdia i 24 en els foguerons), deu membres de protecció civil, 44 membres de seguretat privada, 30 membres de manteniment i 23 membres de l'organització.

Entre els dies 9 i 29 de gener es generaran al departament de Logística un total de 964 ordres de treball, per cobrir les diverses demandes relacionades amb les festes de Sant Antoni i Sant Sebastià. Enguany s'han rebut 211 sol·licituds a les diferents àrees municipals d'associacions de veïnats i altres agrupacions com les de gent gran, a més de les institucionals.

Entre aquests dies es repartiran al voltant de 800 torradores, es muntaran més de 40 tarimes i es repartiran més de 6.100 cadires i 800 taules, a més d'instal·lar-se al voltant de 1.000 tanques i un centenar de focus i preses de corrent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.