Setmanari d'informació local - 138 anys

​Miquel Àngel Contreras, nou coordinador de MÉS per Palma

15773

Miquel Àngel Contreras ha estat triat per unanimitat de l’Assemblea nou coordinador de MÉS per Palma. L’elecció té com a objectiu donar el màxim d’eficiència a la feina de la formació tant a nivell intern com extern. Contreras ha participat activament durant aquesta legislatura a l’Assemblea, als diferents grups de treball de MÉS per Palma i al grup municipal.

El principal objectiu del nou coordinador és reforçar l’estructura organitzativa, per tal que MÉS per Palma esdevengui un partit més fort i cohesionat i amb una forta implantació tant a les institucions com al carrer. El nou coordinador reforçarà l’organització per augmentar el contacte directe amb la ciutadania, amb els grups socials i amb les entitats, així com la seva presència al carrer. També reforçarà la comunicació per arribar millor a la ciutadania i consolidar la batlia de Palma.

Per aconseguir aquests objectius MÉS per Palma «implicarà tota la militància». «Perquè la força de MÉS és la seva gent, el seu capital humà. El repte és aconseguir la continuïtat de les polítiques d’esquerres iniciades aquesta legislatura més enllà de les eleccions de 2019».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.