Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Balears guanyen el premi al millor projecte FEDER de Política Regional i Fons Europeus

15563

El projecte del Casal d’Infants i Joves del Camp Redó de l'Ajuntament de Palma ha estat reconegut com el millor de tots els presentats en aquesta nova edició

El director general de Fons Europeus del Govern, Félix Pablo, ha rebut aquest dimarts el primer premi al millor projecte FEDER de la mà del seu homòleg del Govern espanyol, Jorge García.

La majoria dels 180 representants dels diferents organismes de l'Administració General de l'Estat, les Comunitats Autònomes i les Entitats Locals, així com de la pròpia Comissió Europea, participants en l'Acte Anual de Política Regional i Fons Europeus a Espanya han valorat la qualitat del projecte del Casal d’Infants i Joves del Camp Redó, promogut pel Ajuntament de Palma.

L'Acte, organitzat pel Ministeri d'Hisenda i Funció Pública va tenir lloc els dies 20 i 21 de novembre a Madrid, amb l'objectiu de difondre la importància de la Política de Cohesió com a eina per impulsar el desenvolupament econòmic, el progrés social i la sostenibilitat ambiental a l'Estat espanyol.

La construcció del Casal d’Infants i Joves, situat en l'antiga oficina de la Policia Local, ha format part de la Iniciativa Urbana per a la rehabilitació integral del Camp Redó, que va ser aprovada en el marc del Programa Operatiu FEDER de Balears 2007-2013.

Feilx Pablo, director general de Fons Europeus de la conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme, havia proposat aquesta actuació per la seva rellevància com a factor dinamitzador d'aquesta zona, gràcies a les activitats educatives i d'oci que aquesta inversió ofereix a tots els joves d'aquesta barriada de la ciutat.

És la primera vegada que les Illes Balears obtenen aquest guardó que reconeix les millors actuacions cofinançades per la Unió Europea, a través del FEDER, per davant de Múrcia i Catalunya, que han obtengut el segon i tercer premi, respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.