Setmanari d'informació local - 138 anys

El cartell de Pablo Rodríguez Jiménez-Bravo serà la imatge de Sant Sebastià 2018

15355

Un jurat integrat per la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, el representant de l’Escola d’Art Superior de Disseny de les Illes Balears, Florentino Flórez Fernández; l’artista i dissenyadora gràfica Lourdes Cardenal; el membre de la comissió de Festes i representant de la Federació d’Associació de Veïns de Palma, Josep Manuel Pascual González i la dissenyadora de Mutus Serveis Culturals, Teresa Hita, ha premiat el cartell titulat 'Es Pardaal' del dibuixant Pablo Rodríguez Jiménez-Bravo (Pau) com a guanyador del concurs de cartells de Sant Sebastià 2018.

Aquesta imatge ha resultat l’elegida entre les 100 imatges que s’havien presentat enguany a aquest concurs en una de les edicions amb major participació dels darrers anys. El jurat ha destacat que la imatge expressa amb sentit de l’humor la idea de Sant Sebastià com a màrtir i el fet que la composició gràfica pot donar molt de joc a l’hora d’adaptar-se a diferents formats publicitaris.

El jurat ha distingit també les obres d’Angel Luis Gené García titulada 'Dimoni Torrat' i la de Francisco Asensio Aneas 'Dimonis a Ciutat'.

Enguany s’han presentat a aquest concurs un total de 100 dissenys per al cartell de Sant Sebastià que està premiat amb 800 euros en metàl·lic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.