Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort inicia els tràmits per cedir dos solars per a nous equipaments docents

14339

Les àrees de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne i d’Educació i Esports han iniciat els tràmits per cedir dos solars al Govern perquè s’hi puguin construir dos nous equipaments docents, un Centre d’Educació Infantil i Primària (CEIP) i un Institut d’Educació Secundària (IES). Ambdós solars es troben a les barriades de Son Oliva i El Amanecer.

Des de la Conselleria d’Educació i Universitat es va traslladar a l’Ajuntament com a màxima prioritat trobar solars a la zona escolar B1. Model de Ciutat va localitzar aquests dos solars que ara se cediran a la conselleria. «S’està fent feina de forma conjunta per detectar quines seran les properes necessitats docents».

El primer solar es troba a la zona de la Femu, als barris de Son Oliva, El Amanecer i Cas Capiscol. És municipal des del 2007 després de l’acord de compensació per a la construcció de la urbanització de la Femu. Es tracta d’una parcel·la de 10.525 metres quadrats que es troba als carrers Àngel Guimerà i el camí de Son Ferragut.

El segon solar es troba a Son Ferragut. Es tracta d’una parcel·la de 13.237,45 metres quadrats que es troba al carrer de Joan Bonet. És un solar municipal des del 2007, quan va passar a ser municipal com a compensació per la urbanització de Son Ferragut. Just devora s’hi està construint el nou poliesportiu de Son Oliva.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.